Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συναυλία Μικτής Χορωδίας Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου


Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου


Γεράσιμος Ανδρεάτος





Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ


Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 


Στο Ανοιχτό Θέατρο Τυρνάβου

Μία σημαντική συναυλία υπό τον τίτλο «Μάνος Χατζιδάκις – Σταύρος Ξαρχάκος: Περιδιαβαίνοντας την… ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ των τραγουδιών τους» διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου την Πέμπτη, 14 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο ανοικτό θέατρο της πόλης. Πρόκειται για ένα μουσικό αφιέρωμα στο έργο δύο εκ των κορυφαίων Ελλήνων μουσικοσυνθετών τραγούδια των οποίων θα ερμηνεύσει με την υπέροχη φωνή του ένας από τους σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος. Μαζί του θα συμπράξουν η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου και η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας ενώ φιλική συμμετοχή θα έχει και η τραγουδίστρια Γιολάντα Δαναού.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση η οποία είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας με την προσδοκία των διοργανωτών να συμβάλλουν στην προώθηση του μηνύματος για προσφορά αίματος, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τυρνάβου ενώ διοργανώνεται σε συνεργασία και με το Σύλλογο αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα».
Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Τυρνάβου έχει ανακηρύξει το 2012 ως έτος εθελοντικής αιμοδοσίας για την πόλη του Τυρνάβου θέλοντας να διαδώσει και να ενισχύσει το μήνυμα της σπουδαιότητας της προσφοράς αίματος.

Εισιτήρια προπωλούνται στον Τύρναβο στο Café – Snack «Κεντρικόν» ενώ στον Αμπελώνα από το Σύλλογο αιμοδοτών η Ελπίδα (υπεύθυνος κ. Παπαϊωάννου). Για περισσότερες πληροφορίες / εισιτήρια τηλ: 6934634268.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου